Servicii email marketing profesionale

Email marketingul reprezinta o metoda eficienta de a crea si gestiona o baza de clienti in scopul transmiterii ofertelor de vanzari regulate, newsletters, promotii speciale etc.

1.

Mass/bulk email.Trimiteti oferta dvs. la liste proprii de email sau liste oferite de noi. Posibilitate de instalare a softului pe serverul dvs sau pe servere dedicate ptr email- va reduce masiv riscul ca emailurile dvs sa nu fie primite si va mari procentul de deschidere. Orice configuratie si volum disponibila !

2.

Campanii de email/promovare prin email. Trimiteti emailuri si newsletters la liste de emailuri diferite, autorespondere, chestionare, servicii complete de raportare a tuturor datelor relevante

3.

Instalare si configurare software dedicat. Instalare si configurare software pe servere proprii sau dedicate, instructaj de folosire si servicii de mentenanta a sistemului.

Va punem la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru desfasurarea independenta a servicilor Dvs de email sau putem gestiona pentru Dvs. campaniile pe care le aveti, avand access la toate datele campaniei.

Va rugam sa ne contactati pentru a stabili nevoile dvs si a va oferi o solutie personalizata.