Web Design - Pagini Web

Serviciile noastre de prezenta web se bazeaza pe solutii unice, personalizate, adaptate afacerii sau proiectului si bazate pe ultimele tehnologii in domeniu. Ne caracterizeaza un design curat, aerisit si elegant care rezista in timp. Situl dvs. va fi bine structurat, prietenos cu vizitatorii si cu motoarele de cautare.

Cum lucram? Etapele realizarii unui site

Nu toti pasii sunt necesari, unele servicii sunt recomandate iar altele doar optionale.

1.

Pregatirea. Presupune discutia initiala cu clientul, gasirea unui domeniu (.ro,.com), stabilirea scopului si tipului de site dorit; necesarul de pagini; preferinte personale etc.

2.

Designul/Conceptul grafic. Realizam si modificam macheta grafica ce sta la baza paginii.

3.

Realizarea. Implementarea machetei agreate, publicarea sitului si a continutului acestuia: text, video, galerie foto, formular de contact. Paginile vor fi optimizate pentru motoare de cautare (SEO). Asiguram gazduirea paginilor de internet pe servere rapide cu posibilitatea de salvare si restaurare a sitului in regim de urgenta.

 

4.

Comunicare. Se creaza adrese de e-mail cu interfata web. Interfata monitorizare trafic pentru evidentierea vizitelor pe pagina dvs. Optional, pagini pe Facebook si alte retele sociale.

5.

Optional. Alegeti ceea ce vi se potriveste: magazin online, forum discutii, blog, logo grafic, interfata administrare continut, interfata multilingva, promovare web, reclama online, continut video, etc.

6.

Costuri. Daca ati citit pana aici va dati seama ca pretul depinde de multi factori. Va putem spune ca un site cu majoritatea serviciilor recomandate incepe de la 200 de euro. In anumite conditii am realizat si situri cu preturi sensibil mai mici. Va rugam sa ne contactati pentru o cotatie.